Gnäll dag

Från Nellys sida. Ingenting har varit bra, förutom dom stunderna vi har varit på gården och jagat små pojkarna :)
Snart dags för stumpan att hoppa i säng sen blir det förhoppningsvis sen lugn stund framför tv.

Imorgon är det en ny vecka, det betyder arbetsvecka för jockes del. Jag och Nelly får ta och försöka planera in nånting roligt den kommande veckan så det inte blir för långsam. Läste att babysången inne i stan skulle starta igång igen. 


                         g


Förlåt mina läsare

Men jag har inte haft någon motivation att skriva här någonting på senaste tiden. Har helt enkelt inte haft någon tid lr lust. Det har ju varit en helt underbar sommar så vi har mestadels bara varit ute. Men nu börjar mörkret komma och man känner i luften att hösten är här.  Kanske är konstig men jag tycker det ska bli skönt med höst och vinter nu.

Nelly blev 10 månader förra veckan och mycket har hunnit hända. Vi var hos Bm och mätte och vägde: 8200 g och 72 cm lång.
Hon börjar förstå mer och mer ord, men har inte lärt sig säga dom än.
För någon dag sen så tog hon ett lr två steg. Idag går hon betydligt mer. Hon är då inte alls feg. Släpper mina händer och bara traskar på :) Hoppas det fortsätter så!

Förra veckan fick jag brev om att vi har fått dagisplats på Brisen. Tyvärr inte det dagiset jag hade sökt in henne på men jag kommer fortfarande stå kvar i kö och när hon får platsen så flyttar vi nog henne dit. Det känns som om det andra dagiset ligger åt helt fel håll. 
Får nästan ångest nu av att bara tänka på att om inte så länge så ska vi börja gå på inskolning.
Jag blir förmodligen arbetsökande så det blir nu bara 15 timmar i veckan som hon får gå där. Det ska jag väl klara av :)

Idag lr snarare inatt så kommer karln hem från jobbet. Ska bli skönt det för jag känner mig riktigt trött. Samtidigt så får jag inget gjort här hemma. att sköta hushållet är svårt när man samtidigt måste aktivera Nelly på dagarna när hon är vaken. Hon kräver ganska mycket underhållning. Och det går inte bara att sitta inne med henne en hel dag, för då blir hon alldeles för uttråkad och rastlös. Ibland känner man faktiskt att man inte vill göra nånting alls, bara vara hemma, men det är bara att glömma! På kvällen vill man inte städa, tvätta och gud vet allt! Då vill jag bara sitta framför tv och känna lugnet.

Nu sover hon en stund och jag har inte tid egentligen att sitta här. Ska jag få någon middag idag så är det bäst att jag börjar med det nu!



                             g


Min tur

Ikväll ska husmor ut på galej. Jag ska förbi Veronica och gänget om en liten stund.  Har på känn att det blir en riktigt  trevligt ikväll!

Vi ses i minglet....

RSS 2.0