Efter många om och men

Har ju som precis kommit hem från sthlm och hade väl inte nån vidare lust att åka bort igen. Men när det är sånt skit väder som det är nu så är det bara trist att sitta hemma, så vi åker till jmk efter middag. Hörde nyss hemma och valpar är på väg.. om jag har tur så hinner jag vara med när dom kommer. Ska bli så spännande. Lite synd om Micka just nu bara. Hon kommer inte riktigt igång med att föda som hon ska och barnmorskan är på plats där just nu. Har hon riktigt otur så blir det att åka in till Gammelstad med henne :(


Sthlm

Hemma igen efter 5 dagar i fjollträsk. Har haft en trevlig semester där nere med underbart sällskap.
Har hunnit med att bada, varit på Grönan och vaxholmen, shoppat, dansat babysalsa och jocke har fått köra Lamborghini som han fick i födelsedagspresent när han fyllde 30 år.

Här kommer lite bilder från veckan


                       
                       h
                       g
                       vf
                                                           Nelly åker sin första karusell
                      g
                      j
                                                                             Bebissalsa
                     g

Total förvirring

Under går kvällen här hemma så förvärrades Jockes minne enormt. Flera månader tillbka kunde han inte komma ihåg vad vi gjort och vad som hänt. Jag blev jätte rädd och ringde Daniel så han fick köra in honom på akuten. Nelly låg och sov så jag ville inte väcka och klä på henne så vi blev kvar här hemma. Vårdcentralen skickade vidare honom till Sunderbyn för observation och hjärnrönken. Att sitta här hemma i ovissheten var det allra värsta. Från Sunderbyn ringde jocke en gång i halvtimmen hela natten och undrade vad som hade hänt. Jag fick berätta samma händelse gång på gång. Ingeting verkade klart för honom. Vid 3 tiden på natten ringde äntligen en läkare upp mig. Hon berättade att dom inte kunde hitta något på rönken och att dom hade tänkt skicka hem honom. Så vi 4 tiden fick jag ta emot en förvirrad Jocke. Kan säga att vid den tiden hade jag ingen lust att elta händelsen gång på gång utan jag ville bra försöka få lite sömn. Vi somnade till slut iaf och 3 timmars senare så vaknade Nelly och ville stiga upp.
Jag har försökt prata lite med Jocke nu på morgonen. Han jätte trött och nå mycket svar tillbaka får man inte. Han vet iaf att han har ramlat och varit på sjukhuset inatt.

Nelly la sig precis, jag har ont i huvudet och min skalle skriker efter sömn.

Ibland är olyckan framme

Det känns om om att man är tillbaka på demensboendet på kaitum just nu. Vi har varit på crossbanan i Boden ikväll. Jocke trodde han var bartman lr nått och kraschade i ett hopp. Nu har han hjärnskakning och upprepar sig hela tiden. Han minns inte att han har ramlat lr någonting därefter. Nästan lite skrämmande faktiskt Jag har äntligen fått in han i duschen sen blir det sängen för hans del.
Jag körde bara längs grusvägen idag, har inte vågat mig ut på någon bana än. Men nu blir det nog lugnt för både min och Jockes del för ett tag framöver.

Imorgon blir det tvätt och städ dag. Sen på tisdag bär det av till huvudstaden sthlm. Det ser jag framemot!



Äventyrsbad!

Då var man hemma igen! Har så ont i ryggen mig efter en natt i husvagnen. Dynorna var lite osköna om man säger så..
Så inte så många timmars sömn för min del inatt. Men vem är van att få det?
Bortsett från natten så har vi haft jätte trevligt må säga. Åt grillat till middag igår kväll. Drack lite vin och surrade på.

Idag var vi på äventyrbadet. Nelly var med farföräldrarna och badade medans jag och Jocke åkte lite rutchbana :) Efter en halvtimme ungefär så konstaterade jocke och jag att vi hade vuxit ifrån det där. Inte lika roligt längre med äventyrsbad :)
Så vi blev inte så långvariga där.
Nelly har verkligen skött sig bra. Hon har varit hel nöjd hela tiden där borta. Så det var kanon bra!


Piteå

Idag bär det av mot Piteå havsbad. Det blir att koppla av i dom varma bubbelpoolerna. Skönt en sån här kall och tråkig dag! Får se om Nelly får vara med och bada. Vi har ju barnvakt där annars :)
En natt sover vi över i husvagnen Får se vad vi med hittar på för kuligheter. Det finns mycket aktiviteter att göra där.

Det ser ut som om det här vädret ska hålla i sig veckan ut. Vi år hoppas och hålla tummarna att det blir bättre då vi åker ner till sthlm!

Full rulle

Idag samma trista väder. Det är små kallt och jag har fått använda vårjackan på morgonen när jag skulle gå runt sjön. Känns inge vidare kul :(
Har hunnit med att varit på Ica maxi och storhandlat. Eftersom vi går på diet här hemma på veckorna, (helgerna så unnar vi oss gott) så gjorde jag en god kikärtssallad till middag. Det bestod av. Kikärtor, creme fraiche, salt och peppar, rädisor, bladspenat och rödlök. Den gick hem hos både mig och jocke.

Sen efter middagen tog jag ett snabb ryck och städade toaletterna + damsuga och skura golven. känner mig riktigt flitig!
Nelly fick dricka vällingen själv i sängen vid halv 8 sen somnade hon så sött.

Man får riktig passa henne nu när hon är så rörlig. Hon är överallt och ska utforska.

                 d

                                                Skohyllan tycker hon är väldigt intresant

                 f

                            Trappstegen är hon på hela tiden så dit måste vi köpa grind!
      
                 s

          Man får se till att inte ha nå krimskmas på bordet för då har hon satt det i munnen på en sekund

                 d

                                                  Hon är så nöjd så lillbus trollet!

Vart tog fin vädret vägen?

Shit man har ju blivit så bortskämd av det härliga sommarväderet som varit. Nu när det har varit lite tråkigt väder nån dag så vet man inte alls vad man ska hitta på. Hoppas innerligt att det blir snart bra igen så Nelly kan få bada i hennes nya pool. Den är så bra för den skyddar från solens strålar.

                               f


Jag har haft en liten hemlig dröm, låter kanske konstigt men att få köra cross är riktigt kul. Vi köpte en cross förra veckan. Som jag och Jocke kan tillsammans köra. Premiär åket var igår. Det gick jätte bra. Jag puffra på lite på ettan bara. Så jag kunde lära känna hojjen först. Men vilken härlig känsla det vara att köra :) Så det kommer jag fortsätta med! Nu hoppas jag bara att jag får med mig Nathalie åxå. Hon var riktigt sugen hon med. 

Har haft lite ont i ryggen några dagar nu, Nelly ska bara gå och gå och gå. Lära gå vagnen är hon inte så förskyst i än, så det blir att man måste hålla i händerna hennes hela tiden. Hon ställer sig överallt, mot bord, väggar och skåp. Men man behöver inte längre springa som en höns mamma efter, för hon är duktig på att sätta sig på rumpan. 
Jag kan inte mer än annat än vara stolt över min lilla/stora tjej :)

                              


Paj

                                  p


Har precis gottat mig med en rabarberpaj, rabarber jag och Naelly var och plockade utanför Daniels lägenhet. Det var inte dåligt må jag säga!

Nelly är nybadad och ska snart få vällingflaskan och sova. Jocke är ute och spelar golf med Magnus och jag ska slänga mig framför tv. Men det blir inte alls att försöka att ta det lugnt. så fort Jocke kommer hem ska jag bege mig ut till ormberget och träna lite.

Glömde

Såg ju nu när jag var hemma i jmk att Micka ska har valpar IGEN! Tydligen så var det tjuvparning den 17 maj. Så om en månad så kommer dom!

uppdatering

Har inte haft någon som helst lust att sitta vid någon dator, därför har jag inte skrivit någonting på ett tag. Det har helt enkelt inte funnits tid för det, då vi har varit ute i vackervädret! Men idag har det varit lite svalare så jag passar på att skriva lite så jag inte tappar mina 10 läsare som jag har kvar :) 

Vad har hänt då? Jo jag har varit på en snabbvisit i jmk HELT själv i två dagar. Nelly och jocke var ensamma kvar här i Luleå. Det kändes som dom två jobbigaste dagarna i mitt liv. Längtade hem så himla mycket. Men jag tyckte det var dags för jocke att få ha egen tid med Nelly åxå. Så han får någon uppfattning om hur jag har det när han jobbar borta. Och jag passade på att ha lite " semester" 

Försökte att inte ringa så mycket hem. Jag vet ju att jocke är jätte duktig med Nelly så jag var aldrig orolig. Kunde slappna av och ha lite trevligt med mina vänner.
När jag kom hem så märkte man lite på Nelly att hon funderade vart jag hade varit. Hon var så go hela dagen. Det var ett kärt återseende :)
Hon hade tydligen sovit lite dåligt medans jag var borta, kanske för att det brukar oftast vara jag som får henne att somna på kvällarna. men igårkväll så somnade hon på en gång och sov nästan hela natten.

Kan ju säga att jag inte kommer åka bort nu på väldigt väldigt länge.....Om så nånsin :)


RSS 2.0