Det här älskar jag med hösten...

           h
           j
           k

Kalas och Leos

Helgen har varit fullspäckad med aktiviteter. I lördags så var vi på kalas hos Liam som fyller 1 år på onsdag. Tråkigt nog så sov han mest hela tiden vi var där men vi han då säga hej och gratta honom innan vi återgav oss hem igen.
På kvällen så bjöd jocke hem lite kompisar på middag. Det bjöds på älgstek, potatisgratäng och kantareller, fyfan vad gott det var! Dom drack vin och öl medans jag höll mig till alkoholfri cider. Jag satt och såg på sista avsnittet av kändisljungen. på någotvis har jag fastnat på det programmet. Tycker om att se när kändisarna får plågas lite ;)

Idag var det dags för premiär på Leos Lekland för Nelly, även första gången jag och jocke var där. Nelly var först rädd för nästan allting. Men strax innan vi åkte hem så ville hon sitta en stund i bollhavet.

                           d

 

Efter Leos tjusade jocke mig in till stan där jag mötte upp Madde. Vi gick på bio och såg "flickan som lekte med elden" Har längtat efter den filmen direkt jag hade sett första. Det var värt varje dag av väntan, för den var skit bra! Kan inte förstå att den inte har fått lika bra kritik som första filmen. Kan ju inte säga nått då jag inte har läst boken än. Nu längtar jag lika mycket till nov då tredje filmen kommer, får hoppas på att den är lika bra!


Duktig

Är på väg i säng med på något sätt så hamnade jag framför datorn. Känner mig inte så trött än, men jag vet att jag blir det imorgonbitti när Nelly kl 7 börjar busa i sängen.

Jag har sagt det förut och säger det igen. Nu är det hårdträning som gäller, ha ha. Har ikväll varit på ett simpass. Herregud så skönt det var. Precis vad man behöver. Så nu framöver ska jag simma 2 gånger i veckan. Får försöka pussla ihop det då jocke jobbar borta. Det handlar ju bara om en timmes barnvakt under kvällen då Nelly redan sover.

Imorgon har vi planerat in babysång,  (har lyckas få med mig jocke den här gången) efter det lunch inne i stan, slutligen Leos lekland. Nelly kan visserligen vara lite för liten än men bollhavet skulle kanske vara nånting för henne. Tror nog hon kan tycka det är roligt att bara vara där. Vi får väl se!


                        e

Älskade älskade barn....


                   f

                                   Borta i andra tankar. Vad tänker hon på tro?


kallllt

Fyfan vad kallt det var imorse, tittade ut på morgonen och såg på hur grannen skrapade av frost från rutorna på bilen. Måste ju ha varit minusgrader inatt.?!


Torsdag:
Besökte vi Karin och tjejerna. Vi tog en liten promenad innan jag skulle vidare till BVC.
Även den här gången så var bvc tanten inte populär. Hur mycket hon än försökte göra sig till att vara rolig så tyckte Nelly inte om henne.  Det blev ingen rolig halvtimme. Men vi fick till slut lite mått. 8270 g 74 cm
Ungen hade bara gått endast 100 g den här månaden! Men jag var glad att hon inte hade gått ner, jag vet ju att hon har ätit himla dåligt en period. Och så mycket som hon rör på sig, speciellt nu när hon har börjat gå så är vi mycket ute och traskar, så det är ju inte konstigt att vikten står stilla. Men huvudsaken är ju den att hon är pigg och välmående.


Fredag:
Jag och Nelly gick in till stan på förmiddagen utan några fingervantar. Ruggigt kallt var det. Litade inte på att vi skulle få plats på bussen. Men det var lägligt att gå in för Nelly var ändå tvungen att sova en stund innan vi kom dit. Lotta och Liam träffade vi där. Stötte även på en gammal lärare till mig från högstadiet , han var där med sitt barnbarn. Tänk att han kände igen en trots att det var såå länge sen. 

Nu sitter jag i jmk, vilket var helt oplanerat att vi skulle åka hit. Ikväll åker jag  och några vänner upp till Årrenjerka. Dom har premiär i nya resturangen. Ser framemot 3 rättersmiddag, nån drink och kanske lite dans, vem vet :)

Förkylning och Firande

Har under förra veckan varit ganska förkyld. Jag har haft ont i halsen och huvudet. Mor min kom i onsdags för att fira min 25 årsdag. Jag hade väl hunnit piggna till så hon fick äran att vara barnvakt till Nelly medans jag och jocke gick ut en sväng under kvällen. Det gick jätte bra och jag var aldrig orolig över att det inte skulle gå. Hon är mammas lilla ängel :)

På fredag så blev jag uppvaktad av Madde och Åsa. Dom bjöd över mig på middag. Riktigt trevligt var det! Jocke och hans föräldrar höll ställningarna här hemma. På Lördag var det dags igen att gå ut utan barn. Var nu inte så jätte pigg på att hitta på något men Nelly farmor ville så gärna vara barnvakt. Vi åkte iaf och bowlade jag och jocke. Jag slog honom med 10 ynka poäng. Sen åkte vi in till stan och tog en kaffe med bailylies innan vi begav oss hem igen.

Det är verkligen jätte trevligt att få komma ut ibland och roa sig utan barn. Det blir en helt annan sak när man får göra det så sällan. Men vi har sagt det nu att vi ska försöka göra nånting tillsammans fler gånger. Det behöver inte vara så speciellt, äta middag ute i lugn och ro kan vara skönt att få göra nån gång.
Sen så tror jag att Nellys far och mor färäldar ställer mer än gärna upp och sitta barnvakt :)

Nu sover Nelly middag, hon var helt slut efter babysången idag. Karin och tjejerna följde med åxå.
Det var trevligt att dom kunde komma med. Nelly hon är verkligen jätte rustig. Hon har ingen ro alls att sitta still under sångerna utan hon ska gå runt och pilla på allt och alla. Det är ju inte så kul för dom allra minsta, dom kan bli lite rädd när hon kommer stormandes mot dom och ska klappa på kinden. Men hon menar ju inget illa..

Så snart hon vaknar så ska jag skynda mig till porsön, för där väntar ett paket från HM till mig :) spännade!

No more

Har i helgen haft ont i halsen och feber. Känner mig mycket bättre idag. Kan bero på att jag fick sova ut hela morgonen. Nelly verkar inte ha blivit smittad lr så. Hon är pigg och glad att pappa har kommit hem.
Han blev riktigt chockad hur duktig hon har blivit på att gå under bara en veckas tid. Det hinner hända mycket medans han är borta. Jag brukar vara snäll ibland och skicka små filmer åt han så han har nånting att glädja sig åt när han är på jobbet.

Tanken var att jag skulle ta tag i min träning igår. Skulle följa med Åsa och simma men eftersom att jag fortfarande hade ont i halsen så fick jag skippa det. Men på torsdag har jag inget att skylla på. Ska faktiskt bli jätte skönt att börja röra lite mer på sig. Jag går ju fortfarande mycket men jag känner att jag behöver stärka mer muskler än så. Känner mig aningen slapp!

Nu är det gröt dags för lilla hjärtat...


Hujja

Regnet bara öser ner idag. Det är verkligen inte roligt att titta ut.
Tidigare idag så åkte vi in till stan på babysång. Skulle först ta bussen men den var full och åkte bara förbi Man kan verkligen bli skit förbannad när sånt händer. Jag röt och svor för mig själv, jag var ju inställd på att gå på det idag, mest för Nelly skull. Jag började gå hem igen då och förbereda mig på att få sitta inne hela dagen med en gnällig bebis. Men så när jag kom hem så såg jag ett sms av Sofia som åxå skulle på babysången. Snäll som hon är så kom hon och hämtade oss.

Nu har vi ätit lunch och Nelly sover middag, jag ska ta och städa upp lite här hemma. Det kommer några tjejer på besök ikväll. Det blir film och chips när lilla trollet har gått och lagt sig. Trevligt trevligt!

RSS 2.0