Har fått tillbaka min dotter

Japp, nu kan jag konstatera att hon är till sitt normala igen. Nelly har haft två tuffa veckor av massa trots, gnäll, och en massa behov av närhet. Minsta lilla motgång så slängde hon sig på golvet och bara skrek, inget hjälpte, jag fick inte hålla henne men var tvungen så hon inte skulle göra illa sig. Blev helt rädd av att se henne så.
Men idag så är hon tillbaka till sitt gamla jag. Den charmiga och spralliga Nelly. Hon har varit på sånt bra humör hela dagen och vi har busat som bara den.  Inte ett ljud vid läggdags, som tidigare var jätte jobbiga då hon vägrade sova själv. Hoppas på att det håller i sig..


Jag har ägnat mig åt os hela förmiddagen när Nelly var på dagis. Jag är annars inte alls sport intresserad men när det kommer till OS blir jag helt hypnotiserad :)
Tur att det bara håller på några dagar, he he..


halva tiden!

Tiden bara rusar iväg, nu har redan halva tiden av graviditeten gått. Minns när jag väntade Nelly vad jag tyckte tiden gick sakta.
Nu ser jag fram emot sommar, sol och en liten bebis. Har tur att ha jocke hemma nästan hela sommaren. Det blir guld värt.
Men den här vintern ser inte att ta slut någon gång. Det kommer fortfarande mängder med snö. Det är kallt och inte alls roligt. Man blir för mestadels sittande inne. Försöker hitta på lite inomhusaktiviteter för att vi inte ska bli allt för uttråkade Jag har köpt lite kritor, pussel och sånt.

Det är så lustigt, jag har haft lock för öronen nu varje natt i två veckors tid, inte så det gör ont lr så men det är obehaglit. Vissa dagar har det hållit i sig hela dagen. Ingen öroninflammation här tack!

Nu ska jag ta ett ryck i tvättstugan..


RSS 2.0