4 månader!


Nelly känner igen bekanta ansikten, och kan skilja mamma från pappa och vet vem de är. Hon är väldigt blyg av sig, bäst är det att vara hos mamma :) Hon visar tecknen på en egen vilja, och hon blir uppröd över när jag eller någon annan slutar att leka med henne. Men hon kan även ligga och leka själv i korta stunder.

Nelly tycker om att leka med sina leksaker på en matta eller filt på golvet. Nu är nacken riktigt stadig och det är kul att ligga på mage och hålla upp huvudet länge och att stödja sig på sträckta armar. Hon kan sträcka sig efter och greppa föremål, testar att rulla runt från mage till rygg och vice versa och plockar upp saker och stoppar dem för det mesta direkt i munnen. Hon tycker om att sitta och stå upp med stöd, och titta runt på omgivningen.
Hon är stark, håller hon i mina händer kan hon dra sig upp till sittande läge.


Det har skett en förändring dom senaste 2-3 veckorna. Det har iof funnits en kontakt länge, men nu är Nelly mer intresserad av omgivningen. hon tycker om saker som rör på sig. Och om hon hör något ljud när man sitter och ammar så vill hon gärna vända upp huvudet och titta efter vad det är. Det är som om hon är mer medveten om omvärlden.

Ja det händer saker hela tiden. Hon visar mer och mer av sin personlighet för varje dag som går, vilket är ett sant nöje att iaktta. Hon kommunicerar med hela ansiktet och kroppen, så det kan vara väldigt underhållande. Hon ler, gurglar, ooar och pratar när man interagerar med henne. Nelly visar mycket kärlek genom att pussa och krama en i överflöd.

                                                                  Ja, hon är mitt bästa :)


                                                       ö


Kommentarer
Postat av: Madde

ja hon är som en helt annan bejbis än det där lilla knytet som man såg för första gången.. jösses så dom växer :)

2009-02-15 @ 17:58:20
Postat av: lollo

Det går nästan för snabbt bara! :(

2009-02-15 @ 18:25:57
URL: http://louisemodin.blogg.se/
Postat av: Madde

kan tänka mig d du.. :)

2009-02-15 @ 19:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0