Middagstipset
resterna från gårdagens middag :)
Kyckling
Purjolök
paprika
bananer
hönsbuljong
matlagningsgrädde
ris
curry
chili
kycklingkrydda
Stek upp kycklingen, salta och krydda med kycklingskryddan.
Häll i purjolöken,paprikan och chili och låt steka en stund tillsammans.
Häll sedan i ca 3 d vatten, upp till toppen, och 2 st höns buljongtärningar. Krydda med curry (mycket är gott )
Låt puttra en stund.
Gör en redning på 2,5 d matlagningsgrädde och mjöl, häll sedan i redningen.
När det har puttrat en stund, och det är klart ,så sätt i bananer i bitar. låt det bara värmas i nån minut bara ( ej kokas)
Servera med ris.
Hoppas det smakar :)
Kommentarer
Postat av: Anonym
Nam nam mi lajki! Det där ska jag minsann laga nångång!
Trackback