Tungt

vi var tvungna gå ut en sväng på affären ingen lek att köra vagnen när det är ny snö.  Hur tungt som helst!  vagnen bara slirade fram och tillbaka när jag drog.  Hon fick väl värsta karusell upplevelsen där i vagnen ha ha

Fick användning för vantarna tjejerna köpte till Nelly, dom har varit för stora tidigare, men nu sitter dom på plats iaf.. :) Skulle själv vilja ha likadana.
Jätte fina är dom!!


o

Lilltrollet kommer fortfarande in björnoverallen som är i st 56. Fast nog ser hon ut som en uppstoppad julekorv i den :)

k



Lilla humle gumman!

o

Kommentarer
Postat av: Johanna

Okej ja då förstår jag det är inte så lätt när man är nyinflyttad och som du säger mamma ledig blir inte så många och surra med om man inte känner så många! ja babysim är ju bra ju men de ska även visst finnas nå som kallas för växt huset eller nå sånt där ja vet mammor o sånt brukar träffas och så finns säkert andra ställen i stan oxå men har själv inte allt för många vänner som har barn o så som man kan umgås med så tyvärr vilket är lite tråkigt men har tänkt gå på nån träff och så och träffa andra och så men inte lika roligt när man kanske går själv sådär bara! så trivs du här i luleå annars? vad gör du annars av dagarna o så när du är mamma ledig då?

2009-01-19 @ 15:56:21
URL: http://lillajohannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0