Utvilad

Vi kom i säng ganska tidigt igår ändå, oj vad det är skönt att sova länge ! :)
Tanken idag var att vi skulle möta upp Madde och gå och hälsa på Åsa. Har inte hunnit varit dit ännu.. Men det är -20 grader så jag törs inte ta ut Nelly alls :( det var ju typiskt! aja, får ta det en annan gång då!  
Får se vad man hittar på då!?

Nu ska ja iaf bara ta d lugnt och göra mig lite fika, och se nannyakuten .. Herregud vilka odrägliga och olydiga barn d finns. Det är nog svårt att veta hur man ska uppfostra sitt barn på rätt sätt.
Men det finns inte ett enda sätt som är det rätta. Däremot kan man säga att det finns mer eller mindre bra sätt att gå till väga.

Barn som har föräldrar som är negativa och avvisande blir i regel själva sådana när de blir större. Den bästa kombinationen verkar vara om barnet växer upp i en kärleksfull miljö med tydliga gränser, barn som växer upp i en lugn miljö och känner sig trygga får lugna föräldrar som inte behöver bekymra sig så mycket vilket ger lugna barn o.s.v.




                                                                     

Nelly verkar vara en bestämd tjej iaf... Hon ska inte alls ligga i babygymmet :)

b      m



                                                                                       Barn behöver mer föredömen än kritik.





Kommentarer
Postat av: Magdalena

Ja det finns verkligen många föräldrar som struntar i att uppfostra sina barn, och inte ger dem några sunda värderingar över huvud taget. Det är skrämmande. En kompis har just börjat vikariera på skolan, med småbarn, och hon är helt chockad över hur många barn beter sig, som små hänsynslösa elaka monster utan respekt för någonting, som inte går att prata med eller överhuvudtaget få kontakt med! Men självklart är det ju inte barnens fel, de har ju bara blivit det som deras föräldrar gjort dem till!

2009-01-15 @ 12:00:34
URL: http://trollhestar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0