Midsommarhelgen

Piteå resan blev inte inställd. Jag tyckte Nelly verkade kry där på fredagen så vi ringde Nellys farfar så han fick komma och hämta oss. Det var inga problem alls.
När vi kom till havsbadet så bjöd dom på en smarrig smörgåstårta och lite sill och sånt smaskens. Jag är ju en riktig sillidill älskare :) Vädret var väl inte det bästa men vi satt där i förtältet och hade det himla mysigt ändå. På kvällen gick vi över till walltrömmarna och grillade. Drack en öl på hela midsommarafton. Vi var som värsta pensionärerna hela bunten som gick och la oss den kvällen strax innan 10 ha ha. Men det var inte det lättaste att försöka somna. Det var ju hålligång i nästan vartenda förtält. Så där låg man och lyssnade på folk som stojade och sjöng. Nån timmas sömn fick man iaf.

Idag var det mycket bättre väder. vi åkte in till stan och gick på loppmarknad. Fyndade ingenting till mig själv. Men det var trevligt att bara gå och titta.
Sen åkte vi tillbaka och köpte oss lite glass.

Kom hem till Luleå idag vid 5 nån gång på eftermiddagen. Känns skönt att vara hemma igen. Nu har man fått lite försmak på hur husvagnslivet är. Och visst måste jag erkänna att det hade varit himla mysigt att ha en egen och åka iväg hela familjen på en husvagnssemester. Men det får bli nån gång i framtiden :) 

Glömde ju så klart våran proffskamera, men hade med mig en annan som gav riktiga suddiga och tråkiga bilder. Nästan inte värt att lägga upp några bilder alls. Men gör det ändå!

                      g

                                                  Inne i förtältet, Gun dukar upp till lunch'
                      j'

                                                                Farfar och Nelly

                      h

                      Gun planterar konstblommorna i backen som hon fyndat på loppmarknaden

                      h

                                                                                Lill Affe

                      h

                                                             utsikten från husvagnen

                      g

                                                              Nelly, farmor och Affe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0